Monipuolinen Blogger-palkinto 2

I tunnistettiin tämän AWECIA ANDQUITTELONONin kanssa, mutta minun postini oli kärjessäni kansioni, kunnes äskettäin äskettäin tunnisti tytöt, joilla on vaaleanpunaiset posket, jotka saivat minut lähettämään tämän jo! Kiitos molemmille merkitsemällä minua – olen ottanut iloa tutustua sinuun sekä viime kuukausina. He ovat “ulkomaisia” bloggaajia minulle, mikä osoittaa, että yksi on Yhdistyneestä kuningaskunnasta (3 arvaa, mikä yksi) ja toinen on Belgiasta. Rakastan lukemista ja nähdä kaikki valitustuotteet ympäri maailmaa!

Säännöt:
• Kiitos henkilö, joka antoi sinulle tämän palkinnon. Se on yhteinen kohteliaisuus.
• Sisällytä linkki blogiinsa. Se on myös yhteinen kohteliaisuus.
• Seuraava, valitse 15 blogia / bloggaaja, jotka olet hiljattain löytänyt tai noudata säännöllisesti.
• Nimetä ne 15 bloggaajan monipuolisen Blogger-palkinnon – saatat sisältää linkin takaisin sivustosi viestiin ilmoittamalla nimitystään.
• Lopuksi kerro henkilö, joka nimitti sinut 7 asiasta itsestäsi.

NOMINEES: (Epäilen, että jotkut teistä on jo nimetty, on todella vaikea löytää palkintovirgins näinä päivinä WP: ssä! Valitsin vain 10)
• Farah-Nargis
• Pieni musta tassu
• Rylie * tyyli
• Kuten aina Nicole
• elämäni rouva a
• Tabitha Warley Beauty
• Avon Insider
• suklaafrost
• Amber Elizabeth
• Brash asenne

Seitsemän tosiasiaa minusta

1. Kuten Zoolander, en ole Ambi-Turner.

Mutta toisin kuin hän, käänny aina vasemmalle.
(Mene eteenpäin, kokeile sitä nyt – seiso ylös ja kierre – mitä suuntaa kääntyy?)

2. En ole koskaan haudattu ennen. Kyllä, asun Kanadassa.

3. En ole lihan fani, erityisesti pihvi ja kylkiluut. Pääasiassa tekstuurin ja pureskelun vuoksi.

4. Mutta rakastan perunaa.

5. Minulla on outo pakkomielle juominen olkia. Otan kahvia päivittäin pienillä värikkäillä olkilla. Ja minun vedeni läpi uudelleenkäytettäviä lasia, ja minun smoothit kautta metalliset olki. En pidä juomasta tölkistä tai pullosta suoraan.

6. Rakastan rullaluisteliaita, mutta yleensä saan päänsärkyä liian monta.

Tätä kutsutaan mahtavaksi Kanadan minebusteriksi – puoliksi pelosta on se, että koko rakenne on puinen, ja “turvabaari” on eräänlainen hyödytön. En rakasta rullaluisteluja, jotka tekevät silmukan silmukat!
7. Olen riippuvainen Trader Joen Speculoos Cookie Butter (Crunchy on suosikkini), mutta meillä ei ole kauppias Joe Kanadassa.

Joten minun täytyy hankkia lähteisiin, jotka usein meitä. Toivotan, että kauppias Joe tulee Kanadaan, mielestäni he tekisivät todella täällä!

Jaa tämä:
Jaa

Klikkaa sähköpostia Lähetä tämä Pal (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Monipuolinen palkinto & Premio Dardos Bardi tunnistettiin kaksinkertaisesti tyylikkään onnellisuuden ja Nerdylibrariangirlin kanssa tämän palkinnon mash-up! Molemmat blogit ovat minun täytyy lukea ja he ovat toimittaneet paljon tukea blogissani! Kiitos paljon! Premio Dardos on espanjalainen “palkinto Darts” ja on palkinto, joka tunnustaa kulttuurista, …
10. huhtikuuta 2015Ain “Kauneus”

Creative Blogger -palkinto varjosta ja sokerista nimitti minut Creative Blogger -palkinnolle, joka on toinen tunnistaa postin tyyppi, ja olen paljon enemmän kuin ilo hyväksyä! Kiitos Meredith, olen ottanut mielellään lukea blogisi ja tutustua sinuun paremmin! Palkinnon politiikat ovat: nimittää 15-20 …
26. maaliskuuta 2015Ain “Kauneus”

Kaunis Blogger Acking oli kolminkertainen tunnistettu tämän palkinnon Bree of Aina, Bree, Onnellisuus muotoiltu onnellisella ja Sam Glam Sam! Joten kunnia olla niin viehättävät naiset nimetä minut tähän! Jos asut kalliossa ja et ole koskaan tarkistanut blogejaan, saat sinut …
7. huhtikuuta 2015 “kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Olisitko mieluummin viettää 90 dollaria kristillisestä louboutin huulipunasta tai 90 dollaria saadakseen paljon muita tuotteita?Olisitko mieluummin viettää 90 dollaria kristillisestä louboutin huulipunasta tai 90 dollaria saadakseen paljon muita tuotteita?

Oletko kuullut? Christian Louboutin esittelee uuden huulipunan linja Saks, samoin kuin jokainen huulipuna – kuten kussakin yhdellä putkella – on yhdeksänkymmentä freakin ‘dollareita. Omg! Tarkoitan, että saan ehdottomasti high-end, erityinen