Kommentti voittaa 75 dollaria Walgreens-lahjakortti sekä CREST Senni-Stop Strips Palkinto Bundle

Onnittelut, Celia! Olet mestari kommenttisi, “Uskon, että olen todennäköisesti ainoa ihminen maailmassa, joka pitää niistä maapähkinävoita Taffy-karkkeja, jotka he tarjoavat Halloween. Necco ne. He ovat käytännössä kuin kirkon nainen karkit, mutta en voi saada tarpeeksi. Mainitsen tämän, koska olen riippuvainen kaikesta ihanasta ja olen aivan varma, että hampaani ovat vain rauhaa – yksi näistä päivistä. Minulla on todella suuri hammaslääketieteellinen hygienia, mutta siellä on pieni ääni pääni (ehkä minun suuni?) Pyydä minua ottamaan sen yksinkertaisen sokerin – se valitettavasti hukuttaa kaikki tyytyväinen “NOM NOM” ääniä. ”

Kommentti voittaa 75 dollaria Walgreens-lahjakortti sekä palkintopakkaus Crest Sensi-Care -tuotteita yo ‘herkkä hampaat
ME-OWCH! Ainoa asia, joka on paljon epämiellyttävämpi kuin kissan kynsien kiinnittämisessä kynsien kulmassa tai kuulla Ryanista ja EVA: n “väitetystä” vauvan (kunnes todellinen DNA-todisteita koskee valoa, lasketa uskoa, että se on totta) ovat minun herkän hampaat .

Herkät hampaat: i haz heitä. Ottaa jotain kolea koskettaa selkänsä hampaita (erityisesti vasemmassa yläkulmassa) on suunnilleen hauskaa kuin menettää vaalean kulma lyijykynällä lomalla.

MAINOS

Toisin sanoen, ei hauskaa lainkaan.

Kuinka CREST Senni-Stop Strips auttaa?

Koska ymmärrätte, etten aio tarjota kolme kaksoset jäätelöä, käytän useita varusteita pitämään kylmäherkät chompsit tarkistaa, mukaan lukien hammastahna sekä suuvesi tuottaa herkkiä hampaita.

Minäkin aloitin hyödyntäen näitä uusia Sensi-Stop Strips Crest …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

He ovat ohut, monipuoliset nauhat, joita käytät suoraan herkkien hampaisiin kohdennettuun, nopeaan desensitisoivaan hoitoon. Kaikki mitä teet, on kuori yksi nauhoista, ja kiinnitä se arkaluonteisten hampaiden ulkopuolelle, parhaiten, joissa hampaat täyttävät ikenet, 10 minuuttia. (Nauhat ovat niin ohut, että käytät käytännössä edes tuntea niitä.)

Sitten nauhan poistamisen jälkeen odota 30 minuuttia ennen syömistä, juomista, huuhtelua tai harjausta.

Kun käytät tällaista nauhaa, hammastahnaa tai suuvettä herkäisille hampaille, pitää olennaiset desensitisoivat komponentit, jotka ovat yhteydessä hampaan pinnalle, mikä kehittää pitkäkestoinen este sekä lievittää hammaslääketieteellisen herkkyyden oireita jopa 30 päivää.

Se toimii myös käytännössä hetkessä! Mikään tästä ei tarvitse odottaa päivää helpotusta varten.

Käyttämällä nauhoja, jotka toimivat järkyttävän nopeasti (puhun 30 minuutin kuluessa, hammastahnasta, joka voi kestää niin paljon kuin viikossa minulle), hampaat eivät ole niin paljon, kun minulla on koleita juomia samoin kuin jäätelö.

Hyvä uutinen jäätelöä varten! Huono uutinen muffinin ylhäältä …

27. syyskuuta: Walgreens Saturdate Crest Sensillä

Puhuminen jäätelöstä, Walgreens tuo sen! Kuitenkin vakavasti, jos sinulla on herkkiä hampaita tai ymmärrä jotakuta, joka tekee, pysäytä alueellisella Walgreens-myymälässä lauantaina 27. syyskuuta klo 10.00. 5 s. Crest alennuskuponkeja sekä täysin ilmaisia ​​näytteitä Crest Senti hammastahnasta sekä poimia laatikko näistä uskomattomista Crest Stop Strips (17,99 dollaria), kun olet siellä.

Ja nyt se on Giveaway aika!

Tämä voisi olla sinun. Herkät hampaat kärsivät, iloitsevat!
Kysymys: Onko sinun täytyy kokea herkistä hampaista mennä samoin kuin voittaa tämän viikon CREST GiveAway?

Vastaus: Yksi ei.

Mutta jos joku tekee, he todennäköisesti ylimääräisiä palkinnoista.

Olen tehnyt yhteistyötä Crest sekä Walgreens palkintopaketin arvoinen paljon yli 100 dollaria. Yksi onnekas mestari saa …

Yksi (1) $ 75 Walgreens-lahjakortti (tuntuu täysin vapaasti hyödyntämään tätä vitamiinivesillä, apteekki charm tuotteet sekä cheetos, jos haluat)

Yksi (1) kuusi Crest Sensi-Stop Strips (17,99 dollaria)

Yksi (1) 16,9-oz. Pullo CREST Sensi-Care Rinse (5,99 dollaria)

Yksi (1) putki Crest Sensi-korjaushammastahna (näytteen koko)

Yksi (1) Oral-B Sensi-pehmeä hammasharja ($ 4)

CREST Sensi-korjaus hammastahna (näytteen koko) sekä $ 75 Walgreens-lahjakortti

Oral-B Sensi-pehmeä hammasharja sekä Crest Sensi-Care Flouride Huuhtele
To enter, just leave a comment right here on this publish about anything at all.

Mitä vain. Like, have you ever had braces? Kuinka usein hammaslankaa? What’s the square root of 2014? What shoes are you currently wearing? Why do I want a Snickers bar so poor best now?

Or anything else.

The little print…

Enter by leaving me a comment below. The deadline to go into is Friday, September 26, 2014, at 11:59 p.m. my time (Pacific). Entrants should go into utilizing a valid email address to win, as well as the giveaway is available to individuals in the united states who have reached the age of majority according to their regional legislations (18 in the united states withNämä poikkeukset: Alabama sekä Nebraska, 19; Mississippi, 21). Kolmen päivän kuluessa siitä, että Giveawaway sulkeminen, välilehdet sekä minä, jäljempänä “T-RAHAA ja K-DAWG”, valitsee yhden (1) mestarin satunnaisesti sisäänkäynnistä, jotka on jäljellä huomautuksissa Tämä blogikirja. tila, jossa on kielletty laissa.

MAINOS

Onnea!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post