Seuraava pysäkki: Kitties! Uusi Giorgio Armani Orient ylimääräinen yhdistelmäkytkin on melkein purr-fect

käyttämällä uutta Giorgio Armani Orient Ylimääräinen yhdistelmä kytkin, 100 dollaria
Liput, kiitos! Pyydä lippuja valmiiksi. Nyt lennolle Giorgio Armani Orient ylimäärä!

Hyvää iltapäivää! Nimeni on Karen, samoin kuin olen sinun johtaja tänään.

MAINOS

Tämä on loma-juna. Ennen kuin jätämme Novato-asemaa, kaikki lokeropöydät sekä istuimen selkät on pystyasennossa. Kiinnitä turvavyö ja pidä uusi suuntainen ylimääräinen yhdistelmäkytkin (100 dollaria) näkyvissä aina.

Kaksiosainen loma-asetus, 100 dollarin rajoitettu painos Giorgio Armani Orient ylimääräinen yhdistelmäkytkin sisältää rehevän, samettiyksikön sekä kaksikerroksisen yhdistelmän, jolla on valaiseva jauhe sekä kolme jauhemaista luomiväriä.

Sarja sisältää sinisen kytkimen sekä kaksikerroksisen sinisen kompaktin paletin …
On suositeltavaa, että taskutokset ymmärretään kohdistamaan junan matkustajia, samoin kuin EFTS on ollut kasvussa siitä, kun tämä kaksiosainen sarja on esitetty Giorgio Armanin laskureilla (se on myös tarjolla verkossa).

Johto uskoo, että Crazy Feline naisten alueellinen rikos syndikaatti on vastuussa. CCLS on kohdentanut sarjan sinistä kompaktia kahdesta syystä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ensinnäkin varkaat eivät kykene kestämään runsaasti tyyliä valaisevassa käsitellä jauhetta; Toiseksi kolme jauheen luomivärit muistuttavat heitä Kittiesistä.

Kolme luomiväristä pyöreän yhdistelmän varjostaalla ovat perinteisiä Armania. Ei jälkivaikutuksia mitä tahansa, samoin kuin he ovat pehmeämpiä kuin Tomcat Lothario.

CCLS-raportti, että sävyt näyttävät tyyppisiä kuten kissan turkis värejä. Tummanruskea kaukaa vasemmalle muistuttaa heitä Havana Brownista, keskimmäisestä varjosta venäläinen sininen, samoin kuin Golden Taupe kaukana vasemmalle herättää siamilaista.

Yhden CCL: n mukaan “Shimmery-pinnalla ei korostetaan hienoja viivoja minun kansi, joko.”

Kun kysytään kompaktin valaisevasta jauheesta, CCL vastasi: “Se ei ole suosikkini. Se on äärimmäisen pelkkä, samoin kuin voin tuskin nähdä kaikenlaisen kiiltoa tai säteilyä ihollani. Kaipaan hienovaraisia ​​viimeistelyjä, mutta tämä on hieman hiljainen … ”

Hän kuitenkin teki, kuten kytkin. “Täysin söpö!” hän sanoi. “Mutta se on vähän yhtä hyvin kuin ei muodossa paljon. Vain kompakti, huulipuna sekä ehkä tunnuksesi. Et voi muistaa puhelimestasi. ”

Puhuminen osa-aikaisesti CCL, joka vain kuunvalot kapellina, sininen harmaa varjo keskustassa muistuttaa minua venäläisestä sinisestä lähiympäristössäni.

Saatan voi olla huudahti, “Ooh, Kitties!” Ensimmäinen kerta laitoin nämä varjot kansilleni.

Mutta riittävä minulle! Palaan takaisin yritykseen, meidän on oltava?

Liput, kiitos! Pyydä lippuja valmiiksi. Nyt lennolle Giorgio Armani Orient ylimäärä!

Hinta: $ 100
Saatavuus: Tarjotaan nyt Internetissä sekä Giorgio Armanin laskureissa, joissa muualla loma meikki kokoelma
Makeup ja kauneus blogi Arvosana: B / B + (Minusta tuntuu siltä, ​​kuten silmälaseja, samoin kuin kytkin, vaikka pieni, näyttää super Luxe, mutta valaiseva jauhe voi hyötyä rohkeammasta viimeistelystä.)

Yllään Tom Ford Lip väri Matte Pussycatissa huulillani sekä Giorgio Armani Daybreak Cheek Materiaali punastua posket

Tortie Time …

Hiimässä assosioituneissa Kitty-uutisissa tein uuden kaverin viime yönä menossa kävellen naapuruston ympärille. Ystävällinen tortie nainen oli odottanut minua portaiden yläosassa. Kävelin oikein niin paljon kuin hänen ja alkoi pettää hänen poskia ja hänen puolinsa sekä hän myowed samoin kuin pyörii jalkani.

Olen nimittänyt hänen Elsa.

MAINOS

Oletko tehnyt kaikenlaisia ​​uusia kissan kavereita viime aikoina?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post