Lauantai Surfing, 2. joulukuuta 2020

Uusia nuoria lohkossa
Hyvää huomenta sekä tyytyväinen nyrkkeilypäivä! Ole hyvä ja ilmoita HI uusin Boarderille, Groge, muuten ymmärretty “kidiksi”, muuten ymmärtää lapsen Yodan.

(Sidos Huomautus: Mandalorian kanssa kulutetaan sekä El Hub että Connor, samoin kuin he ovat katsoneet kauden 2 finaaleja myös lukuisia kertoja.)

MAINOS

Groge oli chillin ‘edessä puu eilen, samoin kuin hänen silmänsä kertoivat minulle, että hän tarvitsi epätoivoisesti sumean pastellin pääpanta sekä rannekkeet!

Rosie on jo alkanut osoittaa hänelle köydet täällä, vaikka en usko, että se on poissa hänen kittyn sydämensä hyvyydestä. Olen varma, että hän uskoo Grogu on nyt henkilökohtainen avustaja … ymmärrät kissoja.

“Anna minun näyttää, missä he pitävät herkkuja, jotta voit ruokkia minua minun huijaus.” -Rossie
Nykypäivän lukemiseen …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Neste, kerma sekä jauhe punastuu meikkitaiteilijoita lupaavat

Kaikki Peter Philips, A.k.a. Entinen innovatiivinen Chanelin johtaja sekä nykyinen innovatiivinen sekä Christian Dior Meikki

Tämä 10-vuotias yrittäjä esitteli oman kynsilakansa lapsille.

Hmm … Onko hajuvesi päättynyt?

Kuinka huulipuna? tulee olemaan erilainen vuonna 2021 …

Tämä oli niin liikkuvaa!

Joo … ei paljon muuta tästä vuonna 2021.

Pidän hänen hiuksistaan!

Kyllä kiitos.

Jos on yksi asia, jonka olen löytänyt joulun jälkeen, se on, että jos olet onnekas riittävät saamaan lahjan, voit paremmin ottaa se pois laatikosta ja löytää sen sijainnin verkossa kotona MAHDOLLISIMMAN PIAN; Muussa tapauksessa se saattaa päätyä istumaan nurkassa jonnekin vuosia, joten teemme tänään. Odotan eteenpäin tätä tehtävää, koska nyt minulla on syy aloittaa järjestäminen sekä siivous ennen uutta vuotta.

Tiedän, olen weirdo …

Pysy siinä. Olemme 2020 talon venyttämässä nyt.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Onko sinulla suuri loput päiväsi, OK? Oh, samoin kuin haluan ymmärtää, jos sinulla on minkäänlaista charmia lahjoja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hyvää jouluaHyvää joulua

Hyvää huomenta, makea ystäväni. Hyvää joulua Union Citystä, Kaliforniasta. Toivon, että saan ruokaa vatsaan muutamassa minuutissa, mutta toivoni sinulle, muuta kuin sinä olet ruokaa vammassa tällä hetkellä, on, että sinusta