Tom Ford Winter Soleil Silmä sekä poskiyhdistelmä 04 Viole Argente

Onko violetti huutaa uutta väriä?
Pidän täsmällisesti siitä, kuinka Tom Ford putoaa kesän kokoelman talvella, koska, offs, henkilökohtainen suihku odottaa meitä pois Malediivit? lomia varten. *hiusten heilautus*

Talvi Soleil on hänen uusin le lanseeraus, samoin kuin sillä on punastunut duo, neljä rullaa, tiedän!), Gardenia-tuoksuva runkoöljy, jossa on kodikas vanilja, korostin, huulipuna, samoin Silmänä sekä posken yhdistelmä pippuri, voimakas violetti / viivallinen violetti.

MAINOS

Tom Ford Winter Soleil
Hmm … Nyt kun uskon siitä, luomivärit 155 dollarin violetti argente-silmän sekä posken yhdistelmä roll syvällä pigmentillä, erityisesti pronssi sekä ruusuinen burgundy sävyjä, mutta violetit kimalut. Se on ainoa, jolla on Shine (Dainty Glitter, on kuitenkin), samoin kuin se on myös yhtä äänestänyt todennäköisimmin näyttää vaikutukset (vaikka se ei myöskään tee muita sävyjä) samoin kuin todennäköisimmin kutsua Prince’s Ghost? Yli iltapäiväteetä sekä Chitchat.

Violetti argente kansi ja posket
Yläosasta: Blush, korostin sekä neljä luomiväristä

Neljä luomiväristä (keskusta), punastuminen (vasen) sekä korostin (oikea)
Se ei ole temppua, että olen Fangirl Purple / Bronze Combos, samoin kuin minä kaivaa tämän, varsinkin kun Tom Fordin maku kerma varjo nousee sekoittumaan luomiväri-pohjana, mikä on mitä olen tekemässä näissä kuvissa .

Ruusuinen matta blush sekoittuu nopeasti (kyllä!), Joten pidän siitä, mutta viileä, vaaleanpunainen korostin olisi paljon parempi, jos se näytti hieman vähemmän jauhemaista. Se on ainoa asia, jonka olisin muuttanut tätä palettia, muuta kuin hinta, koska – Hei! Vaikka minulla olisi G6 valmiustilassa, 155 dollaria on cray.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuin kytkin talvella

MAINOS

Jos tämä yhdistelmä todella lusters on pronssi linjoilla, kuten Mac Teddy sekä Costa Riche sekä Tom Ford Mink. Tai kirkas violetti vuoraus, jossa heijastava hohtaja, kuten Sephora Collectionin vedenpitävä vilkas varjo ja vuoraus violetissa, joten voit kääntää Purple Shadow’s Twinkling jopa Moar.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post