Makeup ja charmia blogi maanantaina kysely, vol. 584

Pitkäaikaiset Rakasteet kermani luomivärielämä

Joten … Mikä on maanantai-kysely?

Erinomainen kysymys! Se ei ole, toisin kuin sen nimi, todellinen kysely, kuten pikku klikkauspainikkeilla. Se on vain luettelo viidestä paljon enemmän tai vähemmän satunnaisista kysymyksistä, jotka olen lähettänyt tähän blogiin joka maanantai aamuna aikaisemmille neljännesvuosiksi (vuodesta 2007). Rakastan lukemista vastauksiasi, ja se auttaa minua saamaan viikoni hyvää alkua.

1. Kermanvärinen varjo potissa tai keppiä?

Kova puhelu, koska ruukut ovat parempia siitä, etteivät kuivumista, mutta tartunnat ovat paljon kätevämpää (ja ovat yksinkertaisempia tekemään tarkkaa sijoittamista kansilla) … aion valita potin vaihtoehto.

2. Suosikki ei-hajuvesi haju?

NIIN. Monet. Asiat … mutta lämmin pesula, joka on tuore, kuivausrumpu on topit, kuten on tuoksu coywolfin ihon. Myös sisäilman kasvitieteelliset puutarhat, tuoreiden leikkokukkien varret ja kirjat (erityisesti vanhat).

Vakavasti, voisimme olla täällä ikuisesti!

3. Kun tarvitsen vähän itsehoitoa, haluan …

Syö vihanneksia ja vehreitä vihreitä työtä ihmeitä, vannon. Myös haluan juoda paria valtavia juttuja vettä, näkymä noting mäkeä sohvalla ja sitten mennä nukkumaan aikaisin.

4. Mikä on “myöhässä, viiden minuutin kasvot-meikki” rutiini?

Olen iloinen voidessani sanoa, että minulla on tämä rutiini alas pat: 1) curl ripset lash curler, 2) takki ne 1-2 coats ripsiväri, 3) sekoitus kerma punastua posket, ja 4) Levitä alaston kiilto .

Tämä on tyypillinen get-out-the-ovi-nyt äiti meikki.

5. Charm-tuote, jonka olet tuonut kanssasi viimeisessä lomalla?

Monet ei-seksikäs asia, jota voit ajatella – Kate Somerville anti-bac akne kasvolomaa.

En koskaan jätä kotoa ilman sitä!

Old-School Makeup rakastaa

Hiya, ystävä ja tyytyväinen maanantaina. ? Kuinka päiväsi sujuu? Kaivos menossa todella niin pitkälle … Olen juonut valtava kuppi kahvia (aina hyvä asia), aurinko, ja käytän pari suosikkini GO-TOS – Musta joustavia housuja (voinko saada amen ?) Ja Mac-kasvot ja runko, kokeiltu ja todellinen meikki helmi.

Muissa uutisissa … Olen keskellä jälleenorganisoi minun meikki (vakavasti, elämäni tarina), ja löysin nämä C4: n ja C5: n pullot.

Käytin niitä ensimmäistä kertaa aikoina. Sekoitan sekä C4: n että C5: n yhdessä, buched pari ohut kerrokset siitä ihollani synteettisellä härkäharjalla, sitten asetettu MAC mineralisoimalla skinfinish luonnollisella.

MAINOS

Nyt muistan, miksi rakastan tätä niin paljon. Se on kevyt, ei liiku, näyttää todelliselta iholta ja kerrokset hyvin alukkeilla ja peitevoideilla. Sikäli kuin Sheer Foundations Go, se on O.G.

Joka tapauksessa, tunnen merirosvo, joka etsii haudattua aarrea, kun löysin vanhoja faves … Olen luultavasti puhunut monista minun o.g. Aiheet yhdessä vaiheessa tai toisessa viimeisten 12 blogin aikana, mutta minulla on vielä niin paljon rakkautta joillekin niistä!

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen

MAINOS

P.S. Toivottavasti sinulla on upea viikko. ?

P.P.S. kysymystuokio! Täällä he kopioivat / liitä vastauksiin kommentissa. Puhu pian kanssasi.

1. cream shadow in a pot or a stick?
2. favorite non-perfume smell?
3. Kun tarvitsen vähän itsehoitoa, haluan …
4. What’s your “running late, five-minute face” makeup routine?
5. A charm product you brought with you on your last vacation?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post