Silmävarasto

Tässä on äiti. Olen maininnut monta kertaa, että minulla on paljon silmävarjoja – yli 600 – se on kaikkein runsaan meikkiluokitus, jota omistan. Olen aivan kuten silmien varjot sekä se on alueen minun sopi, että vietän eniten aikaa levittämällä meikkiä. Pidän tämän johdannon lyhytnäkin kuin vain anna valokuvien puhua.

Se vei minut yli 2 tuntia vain ystävällisesti sekä valokuvaa koko luomiväri kokoelma sekä todennäköisimmin yksi 4 muokkaamaan kaiken. Tavallinen vastuuvapauslauseke: Tämä ei ole tarkoitus näyttää pois. Oli todella edullista käyttää minua näyttämään kaikki silmän varjot visuaalisesti. Varoitus: Kuva Heavy Post! (50 kuvaa)

Ensinnäkin haluan näyttää tarkalleen, miten tallennan suurimman osan silmävarjoni. Paletteja asetetaan pystysuoraan näihin akryylisoittimiin:

Yksittäiset varjot asetetaan kapeiksi laatikoihin:

Ja laajemmat laatikot sopivat suurempia pannut:

Silmien varjostaa, missään erityisessä järjestyksessä (vaikka yritän ryhmitellä tuotemerkkejä yhdessä epäonnistui samoin kuin sitten tarjota!):

Huh huh! Oliko se niin suuri sinulle kuin minulle? Kuten näette, pidän laaja valikoima silmävarjoja – muutamia apteekin tuotemerkit toimivat paljon paremmin kuin korkeammat päätyvät! Tämä on vain yleiskatsaus – tulen muutamia näistä silmävarjoista tulevissa viesteissä, joissa on yksityiskohtaiset kuvat, tiedot ja värit. Minulla on jo muutamia aihepiirikohtaisia ​​käsitteitä (vihje: taups, taups, taups!)

Jos sinulla on minkäänlaisia ​​kysymyksiä, voit kysyä kommentteja.

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä kaverille (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Silmävarasto Tagimated välittömästi sen jälkeen, kun olin huulipunan tunniste, uskoin – Hei, miksi ei ole olemassa silmien varjotunniste? En ole todella huulipuna tyttö, mutta pidän minusta silmien varjot! Olen nähnyt täydellisen yhdistelmätunnuksen YouTubessa, mutta en ole todellakin yhdistelmä gal joko, joten päätin …
28. toukokuuta 2015 “kauneus”

Liput StaSashas Olen asettanut kaikki huulini tavaraa valmistautuessaan nykypäivän postissa, poika kysyy minua: “Mikä on kaikkien näiden kuvien funktio?” “He näyttävät koko kokoelmani blogiin.” Vastaan. “Joten se on kuin … Makeup Porn?” hän kysyy. “Yup! Sain sen!” : LOL: Minun huuleni …
11. kesäkuuta 2015in “kauneus”

Blogfon päivä 4: Snow-teeman Makeudoni on yksi koordinoitu blogmas julkaisee, missä me vedämme tuotteita meikki kokoelmistamme luoda luminen meikki näyttää. Minulle lumi-teeman meikki tarkoittaa 2 asiaa: valkoinen ja kipinä! Käytän harvoin valkoisia silmien varjoja, mutta pidän tarkalleen, miten se näyttää muita ihmisiä, kun se on kytketty paksumme …
4. joulukuuta 2015Ain “Kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post