Ode siivekäs liner

siivet!
Kaksi pientä riviä.

Sen ytimessä se on se, mitä siivekäs vuoraus on – vain kaksi pientä riviä – mutta kuka tahansa, joka on koskaan tehnyt kaksi kovaa flicks tietää, että siivekäs vuoraus on niin paljon enemmän kuin kaksinkertaiset viivat kalastavat ulkokulmista.

MAINOS

Ei-meikki ihmisille, siivekäs vuoraus voi tuntua triviaalista, mutta tiedämme totuuden … Se on täysin muuttuva!

Jokaisesta päivästä, kaikki se on pieni säätö ranteesta tai valikoima käyttää eri väriä tai viimeistelyä, ja voin olla mitä haluan. ?? ️ ??

Useimmilla päivinä löydät minut pukeutumaan kissanpennun vaihtelusta, koska siellä on vain jotain niistä snaastisivuista, jotka sanovat: “Meow, en ole säännöllinen äiti. Olen viileä äiti. ” ?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Siivet: tarte neste kromi maali. Lips: Mac Lemonade liplass.
Muina päivinä kuitenkin, kuten kun tarvitsen emotionaalisen korkean potkun, joka kykenee murtamaan katto, kehitän ripsien linjat flicks niin glittery ja hohtava, että näet ne waaaaaaay ohi halvat istuimet takana.

Bam! – Varo, maailma, koska olen tulossa sinulle huono- @ SS Diva Wings!

Siivet: Kat von d kakku lyijykynä valkoisella ulos. Huulet: Mac Nymphette.
Ja tietenkin aina, mitä kutsun “comfort siivet”, jotka ovat pohjimmiltaan minun meikkiekvivalentti mustista joustavista housuista – ohut musta linja, jossa on hieman ylösalaisin, pehmentynyt, diffuusi reuna. Se on minun mennä, kun haluan näyttää söpöltä, mutta tuntuu laiska.

Siivet ovat Mac Carbon Eyeshadow, huuli on purra kauneus huuli lyijykynä 070.
On äärettömiä tapoja käyttää siivekäs liner – terävä, terävä ja klassikko; tai levinnyt, hämärä ja epäselvä. Voit mennä kirkas ja rohkea yksi päivä tai perus musta seuraavaksi. Big bat siivet tai herkullinen, herkät flicks. Sinulla on ohut linjat, paksut viivat, yksi siivet, kaksinkertaiset siivet … ei ole pulaa tyyleistä ja tapoja käyttää näitä siivet.

Muutaman tunnin ajan siivet voivat muuntaa sinut voimakkaaksi pin-up tai visionääri vixeniksi. Tai viileä äiti, kuten sinun todella, ha ha. ?

Siivet: Tee Ever Aqua XL -värinen silmälinja M-24: ssä. Huulet: Bite Beauty Kimchi huulipuna.
Ja seuraavana päivänä (tai ehkä jopa myöhemmin samana päivänä), kun olet pyytänyt siivet pois, voit aloittaa uudestaan ​​jotain erilaista. (Jos vain kaikki elämässä oli niin helppoa.)

Missä siivet vievät sinut seuraavaksi?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. TGIF. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post