Lancôme Miel-fe-Mousse Foaming Deal Cleanser & Makeup Cleaner on melko ihana

terveyskylpässäsi vessassasi kolmessa, kahdessa …
Riippumatta siitä, kuinka houkuttele sinua, älä – toistan, älä! – Laita kaikenlaista Lancôme Miel-Fousse-vaahtoavaa Deal Cleanser & Makeup Cleaner (40 dollaria) kupillesi teetä, samoin kuin et voi muistaa tahtoa kaiken paahtoleipää, mies! Sure, it may look like honey as well as odor like honey and, yes, it even has honey in it, however no, it is absolutely, positively 100% not edible.

Noudata tämän kaksisuuntaisen meikkien suunnat, jotka poistavat puhdistusaineet, samoin kuin olet kunnossa. Levitä 2-3 pumppua kuivaa ihoa ja hiihtää huolellisesti kaikkea kauppasi aloittamalla meikkiesi liuottamisen. ihastelee täsmälleen, miten se tuntuu paksalta kuin hunaja, ei kuitenkaan ole tahmea kuin hunaja (outo!), sekä tuntea jännittämättömät olkapäät alkavat reeeeeelaxiksi, kun tuote on koskaan niin lämpimänä, kun työskentelet sen iholle.

MAINOS

Tuntuu kuin olet kylpylässä, eikö se?

Tässä vaiheessa, jos haluat hetken kyseenalaistaa, miksi se ei pistä vesilinjasi sekä ripsiviivoja (tyypillisesti), tuntuu vapaasti. Mitä ikinä teet, kestää, kestää kiusausta nuolla se pois huulistasi kielesi!

Nyt, märkä kädet sekä lisää vähän vettä, jotta hunajaa kaltainen kerros kontrolliin vaahtoon. Sitten huuhtele säätiö, kerma blush, käsitellä jauhetta, silmän meikkiä sekä mitä muuta olet pukeutunut yhdessä kaikkien huolenaiheiden sekä ongelmien kanssa, koska jätkä … Tämä tuote ei ole vain meikkipoika. Se on freakin-kokemus.

MAINOS

Ja hunaja, jos mietit, vastaus on kyllä. Lancôme Miel-fe-Mousse Foaming Deal Cleanser & Makeup Cleaner (joka esitteli aikaisemmin tänä kesänä) on nyt tarjottu pitkän aikavälin rivillä. Makea!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post