TBT: Sephora + Pantone 2012 Väri Vuoden väri – Tangerine Tango

Tämä heittää Torstai ei palaa niin pitkälle, mutta siinä on värillinen oranssi, joka sopii halloweeniin. Vain 3 vuotta sitten Sephora yhteistyössä Pantone (Universal Colour Authority) edistää vuoden värin. Vuonna 2012 väri oli Tangerine Tango:

Se on syvä punertava oranssi, joka vastaa hyvin erilaisia ​​kosmetiikkatuotteita, kuten punastua, silmävarjoja, huulipunat sekä kynsilakka. Ei voi siirtää mitään rajoitettu painos, ostin tämän quad:

Sephora + Pantone World Väri vuoden – Eyeshadow Quad

Ensinnäkin pakkaus. Tämä todella vei minut – kun ostin tämän, en ollut saanut käteni Inglot-joustavuuden järjestelmäpaletit vielä, mutta nyt kun minulla on Inglot, on melko ilmeistä, että Sephora Packaging on koko kopio.

Quadin värit ovat kaikki hohtavat, myötäpäivään vasemmassa yläkulmassa:
Sparrow: sooty syvä ruskea (satiini)
Jalkakäytävä: puuhiili, jolla on hopea hohtaja (enemmän kuin glitter)
Scallop Shell: Light Peach Shimmer
Carnelian: poltettu oranssi lämpimällä hohtajalla

Tämä quad kustannus CAD 34 dollaria sekä sisältää 2,2 g kunkin sävyn koko 8,8 g tuotteen, samoin kuin Yhdysvalloissa. Se on hämmästyttävä arvo sekä melko hyvä laatu. Kaksi tummempaa sävyä ylhäällä oli jonkin verran kuivia verrattuna alhaalta kaksi ei kuitenkaan köyhiä. Ainoa ongelma, joka välttää sen itsenäisestä yhdistelmästä, ei ole mattavaihdostyyppisen sävyn puuttuminen, mutta se ei ole merkittävä kauppa. Pidän sparrowin käytöstä rypistyksessä, kampaskuoret sisälle kohokohtalle sekä karkeijalle kannen keskellä värin pop.

Vuoden 2012 Sephora + Pantone Väri Tangerine Tangoa noudatettiin:
2013: Emerald
2014: Radiant Orchid
2015: Marsala
Minä ilmoitan täällä, että olen melko pers. Mutta tein takaa minun ei osta, joten en saanut sitä!

Onko joku teistä ostanut minkä tahansa Sephora + Pantone-kohteet? Kaikki ennusteet Mikä Pantone-vuoden 2016 väri voi olla mahdollisesti? Uskon jotain kultaista / sinappia tai sinistä!

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä hyvä ystävä (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Musta perjantai 2015: No-Osta Editionhappy Thanksgiving American Friends! Toivon, että saat täyteen täynnä kalkkunaa sekä kurpitsa piirakka! : D Sitten levätä musta perjantai huomenna! 😉 Joten näyttää siltä, ​​että kaikki minua menee ulos mustasta perjantaista. * Pout * Alas, musta perjantai Kanadassa on vähemmän …
26. marraskuuta 2015Ain “Kauneus”

PANTONE COLOR (S): Vuoden lisääntynyt kvartsi ja serenitytwo-värit paljastettiin tänä vuonna! Lisääntynyt kvartsi (Pantone 13-1520) ja Serenity (Pantone 15-3919) Mielenkiintoista, tämä on ensimmäinen vuosi Pantone on valinnut 2 väriä, samoin kuin molemmat värit tarjoavat mahdollisuuksia kosmetiikka-maailmassa. Voin kuvitella kaunista punastua yhdistelmää eri lisääntyneiden kvartsi-ish-sävyjen kanssa, samoin kuin seesteisyys …
3. joulukuuta 2015Ain “Kauneus”

Sephora VIB Myynti syksy 2016 Hauland Tässä on laskelma. Todellisuus Aika: Laitoin 3 tilausta Internetissä sekä valmistettu 1 myymälän osto. : D Palauta VIB Rouge ensi vuoden ajan! Mutta koska omat ostokseni, mutta hyvät ystäväni yhdistyivät ostoksilleen (olisin ilmoittanut erittelyn oli 30% minua, 70%). …
18. marraskuuta 2016 “Kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post