Minty tuore! Metropolitan Decay’s Uusi huuli Junkie lipglosses pakkomielle, huuhtele sekä roskakoriin

käyttäen uutta pääkaupunkiseudun rappeutumista huuli Junkie Lipgloss huuhtelussa ($ 19), yksi kolmesta uudesta sävystä keväällä 2013
Jos valitset käyttämään yhtä kolmesta uudesta 19 dollaria Metropolitan Decay Lip Junkie kiiltoja huuhtelussa, kulutetusti tai roskasi, todennäköisesti haluat silti puhdistaa hampaat aamulla (ja kielesi … päästä eroon siitä sumea tunne) Kuitenkin, jos tapahtuu, jos haluat unohtaa, ainakin henkeä haju on loistava!

Tai pikemminkin huulet maistuvat minty tuoretta, koska kaikki kolme näistä ovat minttu maustettu ja tuoksu äärimmäiseen! – Sekä se on suuri minttu, virkistävästi kuin hammastahna.

MAINOS

Tietueeseen, Metropolitan Decay uskoo, että he maistuvat sekä hajuja kuin “häät rahapajat”, samoin kuin okei, varma, saan sen (mutta he myös muistuttavat minua sensodynen putkesta).

Uusi keväällä, samoin kuin äskettäin lisätty huuli Junkie Lipgloss Line, nämä triplet ovat kaikki viileät vaaleanpunaiset sävyt, joilla on monipuoliset pigmentti asteet pelkästä keskipitkästä.

Lip Junkies ovat pääkaupunkiseudun jäähdytys, pilkkovat kiiltoja, jotka kestävät yllättävän kauan. Heidän kanssaan, saan mihin tahansa 4-5 tuntia, mikä on melko suuri lipglossille, samoin kuin huolimatta pitkäikäisestä, kuten he tekevät, he eivät ime kaikki kaiteet huulistani.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Heidät laskutetaan tahmeaksi, mutta minä dunno tästä. Kun piiskaa hiukset takaisin samoin kuin ulos (minä piiskaa hiukseni takaisin), harhaanjohtavat säikeet jumissa kiiltoon, joka on paksu ja raskas.

Se ei häiritse minua, mutta oletan, että se on jotain uskoa. Sillä todella ei-tahmea ud kiiltävä, voit ehkä kokeilla jotakin huulista tykkää.

Vasemmalta: pakkomielle, huuhdellaan sekä roskakoriin
Vasemmalta: pakkomielle, huuhdellaan sekä roskakoriin

Jos olet mahtava jossain paksu, tahmea tekstuuri, uskon kaikentyyppiset näistä kolmesta menisi fantastisiin Metropolitan Decay’s New Spring Releasesin, kuten uudet alasti perusteet paletti, varsinkin jos olet menossa pääasiassa Neutraali, luonnollinen ilme, koska he ovat kaikki melko rauhallisia vaaleanpunaisia, ei mitä kirkkaat tai vastenmielinen (ei, etten usko, että siellä on aikaa ja sijainti siihen).

Jos ajattelet matalan avaimen, luonnollista meikkien ulkonäköä, heidän pitäisi olla fantastinen.

Ja enemmän, kuten ammo-paletti. Saatat tehdä vahvan silmän katsomaan kirkkaat, samoin kuin tasapainottaa sen pelkkä vaaleanpunainen huulillasi.

Ehdottomasti kulutetaan varmasti minua pakkomielle. Se on minun ensisijainen näistä kolmesta. Se on tummempi kuin huuhtoutunut, joten voin todella nähdä sen huulillani, samoin kuin lämpimämpi kuin roskasi, joten uskon, että se sopii lämpimimeen NC42 ihon sävyyn hyvin.

Pakkomielle

Röyhkeä

Pitkäkestoiset, kiiltävät kiiltävät Yorkin piparmintun Pattien voimalla? Kyllä kiitos.

MAINOS

UD: n palettit ovat tyypillisesti näyttelyn, mutta nämä ovat hauskoja. Jos pidät viileämpiä vaaleanpunaisia ​​vaaleanpunaisia, älä anna näiden kolmen uuden Minty Lip Junkies liukua (ainakin ei tarjoamatta heille haistaa testiä).

Hinta: $ 19 kukin
Saatavuus: Tarjotaan nyt Metropolitan Decay laskurit sekä UrbandEcay.com
Makeup ja Charm Blog Arvosana: B + (He ovat hieman tahmea, mutta olen mahtava kanssa)

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post