Miten ja milloin yleensä poistaa meikki?

Pari meikkipoistoaineita, Neutrogena Ultra Gentle Cleanser ja Mac Cleanse pois öljystä … Anteeksi lasit ja paisunut silmät (olen itkenyt).
Puhdistusaineet, puhdistusöljyt, puhdistusvesit, pyyhkeet, saippuat, balmit … Vakavasti, on niin monia eri tapoja poistaa meikki.

Käytän melko paljon edellä mainituista, riippuen päivästä ja millaista meikkiä olen yllään, kuten jos menin rohkeilla, rikas väreillä tai jos käytän pitkäaikainen ja / tai vedenpitävää tavaraa.

MAINOS

Nopeita muutoksia tai kun olen liian väsynyt tekemään enemmän, rakastan meikkipyyhkeitä. Juuri nyt käytän Pacifican puhdistaa kookosvesiä, jota pidän. He haisevat minua ja poistavat juuri kaiken.

Macin pyyhkeet ovat myös korkealla luettelossa, samoin kuin Kirklandin päivittäiset kasvojen puhdistuspyyhkeet (jotka ovat myös helposti budjetissa).

Yöllä ennen nukkumaanmenoa, käytän yleensä Mac puhdistaa öljyä tai Neutrogena Ultra lempeä päivittäinen puhdistusaine, mutta se todella riippuu siitä, mitä olen pukeutunut. Kun se on paljon pitkäikäisiä, vedenpitäviä tavaroita, pesen Mac Cleanse pois, huuhtele ja seuraa sitä Neutrogena erittäin lempeällä puhdistusaineella.

Mutta kun en ole yllään niin paljon, kuten minimaalisen meikkipäivini (ehkä peitevoide, sävytetty kosteusvoide, kulma ja ripsiväri), niin voin yleensä päästä pois Neutrogena erittäin lempeä puhdistusaine itsessään.

Sinun vuorosi, babe. Miten ja milloin yleensä poistaa meikki? Ja mitä tuotteita pidät?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. arvaa mitä? TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post