Tänään olen …

… nauttia tämän auringonkukan kukkuloista. He ovat niin iloisia ja onnellisia.

… maalaamalla kynsiäni. Ei voinut ajatella parempaa päivää pukeutua Deborah Lippmannin hyvää syntymäpäivää.

MAINOS

Deborah Lippmann Hyvää syntymäpäivää Nars Kuki

… etsivät kenkiä. Ja ajattelin, että tarvitsen rikkoa minun “Olet vain ostamaan kenkiä, voit kävellä” Sääntö tähän BCBG-alustoihin.

Mekko bcbg

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

… 37 vuotta nuori. Olen virallisesti syöttänyt minun myöhään 30s.

Minusta tuntuu silti samalla onnellinen-go-onnekas, mutta asiat ylittävät mieleni nyt, joka ei ole koskaan tottunut. Kun vietän aikaa lapsuuden ystävieni kanssa tai kun olen vanhempieni kanssa, joskus se osuu minuun – emme aina yhdessä – ja minulla on vaikea kuvitella elämääni ilman niitä.

Elämässäni oli aika, kun halusin jatkuvaa muutosta, mutta ei enää. Nyt löydän itseni toivoen ja rukoilemaan asioita pysyäkseen niin kauan kuin mahdollista.

… ymmärtää, että en voi koskaan tuntea olevan valmis lapsia. Ajattelin aina, että herään vain aamulla ja tiedän, että olin valmis, koska se on tapa, jolla se tapahtui, kun tiesin, että olin valmis naimisiin El Hub, ei vitsi. Mutta se ei vieläkään ole lyönyt minua vielä, ja ihmettelen, onko se koskaan.

Joskus ajatus ei ole lapsia saa minut hyvin surulliseksi, mutta muina aikoina olen kunnossa sen kanssa. Osa siitä johtuu siitä, että olen kauhuissaan, etten olisi hyvä äiti. En tiedä, jos olen luonteeltaan hyvin äidin, toisin kuin ystäväni Jen, joka syntyi äidiksi.

Tuntuuko koskaan valmis? Minä en tiedä.

… ottaa kaiken. Minulla on niin paljon kiitollista. Minusta tuntuu siunattuja ja erittäin onnekas, ja haluan kiittää teitä aina siellä, kun olet noin viimeisten viimeisten syntymäpäivien ja muut päivät matkan varrella.

MAINOS

Kiitos.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post