Unsung meikki sankareita: Metropolitan Decay Metropolitan Defense Skin Tone Primer Broad Spectrum SPF 30

Ymmärrät tärkeimpiä, kun on varmuuskopio käsillä.
Mistä syksy syksyllä alukkeella?

No, se ei ole todella kysymys … Tarkoitan, pidätkö “em tai pidä” em? Koska näyttää siltä, ​​että monet ihmiset ovat jossakin kahdesta leiristä. En törmännyt paljon keskelle. Monet ihmiset joko käsittelevät alukkeita … tai he eivät.

MAINOS

Pidän siitä, että olen yleensä käyttänyt yhtä päivittäin, vaikka teen vain hyvin vähän meikkiä ottamaan kissani kävelylle. En ole merkittävä lisävaihe, mutta olen tullut termeihin. Se ei ota minulle aikaa, jotta voisin hieroa alukkeita poskillani samoin kuin otsaani, sekä payff on pehmeämpi iho, paljon parempi rakenne sekä pidempään kestävä meikki.

Mikä on unung meikki sankari? Minulle se on usein aliarvostettu meikki Morsel, pitkän aikavälin keräystuote, joka scoots on lukuisten meikki harrastajien tutka-näytön alla, mutta säännöllisesti kalliot maailmani. Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää muutamia suosikkeihini.

Ei ole puutetta erinomaisesta sopimuksesta alukkeilla, mutta tämä pääkaupunkiseudun hajoaminen on yksi parhaista. It’s $34 metropolitan Decay metropolitan defense skin tone primer broad Spectrum SPF 30, as well as it’s clear, even though it has sunscreen in it, which makes it something of a makeup unicorn…because, as you know, primers that include SPF commonly leave a Näkyvä valkoinen valettu iholle – erityisesti rusketus iho sekä tummemmat ihon sävyt – ja rehellisesti, se voi olla herra ärsyttävää.

Joskus se on todella ilmeistä, mutta en näe minkäänlaista valkoista valua, kun käytän tätä. Se on täysin näkymätön, samoin kuin se on yksi syy, jonka pidän siitä niin paljon.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yllään UD Metropolitan Defense yhdistelmä Mac Studio Repair Fluid Foundation, Mac Strobe Cream in Pinklite, Mac mineralisoida SkinFinish Natural ja Mac MatchMaster Concealer (niin upeat sekoitus tapahtuu).
Tämä tuntuu kevyt, vie sekä kuivuu nopeasti, ei tarjoa minulle breakouteja, samoin kuin kun käytän sitä säätiön, BB kerma, jauhe, peitevoide – nimeät käsitellään tuotetta – ihoni näyttää … paremmin. Smoother. Vai niin! – sekä huokoset näyttävät vähemmän Aggro, LOL! Minulla on yhdistelmä iho, menetelmällä (kuivaa posket sekä öljyinen T-vyöhykkeellä), samoin kuin tämä toimii hyvin kasvoni ympärillä.

Aktiiviset ainesosat

Urban Defense on fantastinen sopimus alukkeella, jossa on lisäetuna aurinkosuoja, vaikka en ole riippuvainen siitä, kun ainoa SPF: n lähde (sinun on vielä käytettävä aurinkovoidetta!). Plus, ei näkyvä sävy!

Jos olet fani, joka tasoittaa alukkeita, kuten Smashbox Photofinish sekä käsittää yhä tasoittaa alukkeita, uskon, että pidät siitä. Heck, voit myös pitää siitä, koska se tuntuu paljon kevyemmältä kuin kumpaakin niistä.

Ei-aktiiviset ainesosat

MAINOS

Se on tarjolla pitkän aikavälin rivillä, samoin kuin voit löytää tyypillisissä UD-paikoissa, kuten Sephora, ULTA, Macy sekä UD-sivusto.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post