Paras ja pahin halloween puku?

Mielestäni kaikki muoviset puvut, joita käytin lapsena 80-luvulla, kuuluvat kollektiiviseen “pahimpaan” luokkaan. ? Jos joudut kärsimään muovisen maskin takaisin päivässä, tiedät mitä puhun. Silmä ja nenän reiät olivat aina Juuuuuutus hieman aksew, joka jätti minut ei voi nähdä tai todella hengittää tästä asiasta, lol! Jokainen halloween naamiossa oli kuuma, hikinen ja epämiellyttävä.

Karkki, joka oli kuitenkin! ?

MAINOS

Kuten parhaiten, hmmm. No, olen melko iloinen pukeutumisessa, kun hullu näköinen Charm Queen innoittamana kansi reikä elää tämän albumin läpi muutaman vuoden takaisin.

Entä sinä?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

MAINOS

P.S. Olemme kotona! Teho on virallisesti takaisin!

Joka tapauksessa, en voi kertoa, kuinka helpottunut olen tehdä helppoa asioita, kuten juokseva pesula, valmistaa kupin kahvia ja surffata verkossa.

Viime päivät ovat tunteneet, että olen odottanut lentokenttää epävarmoja yhdistää lentoa, ja nyt, kun virta on palannut, elämä toivottavasti jatkuu tavalliseen tapaan, kolhi puuta. Hermoni huokaisee eniten eeppistä huokaa helpotusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Uudet lasit!Uudet lasit!

Uusi vaaleanpunainen Kate Spade lasit Sashay huoneeseen ennen kuin teen, mutta se mitä rakastan heistä! Costco Optical FTW! Kun epäilemättä haluat olla tyttö lasilla, sitten lausuntolasit ovat tapa mennä. Jos