Jos olet yli 30, saattaa olla aika tutustua eläväksi ajaksi ajaton

minun kolmaskymmeneni syntymäpäivä herältää joitain melko suuria elämänmuutoksia. Kuten, tapasin kittyn sielunkumppanini (Hei, se on huomattava sopimus, OK?), Otti syöksyn jatkaa elinikäisen unelmani freelance kirjoittamista (tämä oli pian ennen kuin aloitin blogin), ja lopulta pääsin El Hubiin ( Olimme dating jonkin aikaa).

Suuret asiat alkoivat myös tapahtua kauneuteen liittyvässä elämässä. Esimerkiksi ihoni muuttui jonkin verran hullu- @ SS-muutoksista. Vuosien rasvaisen ihon jälkeen epidermit kääntyivät yhdistelmäni öljyisen kuiveen, ja sitten oli kyse hormonaalisen aknen kauhea jakso ja leuka ja leuka.

Voi, ja hiukset eivät tehneet sitä vahingoittamattomana. Kaksi sanaa: harmaat.

He olivat olleet ympärillä, koska olin teini-ikäinen – muutamia satunnaisia ​​harmaita karvoja, tyypillisesti pääni takana (kaikki perheeni menee harmaalla varhain) – mutta noin 30, kaikki helvetti hajosi. Aloin nähdä harmaat karvat, joissa en koskaan nähnyt niitä ennen, kuten minun bangs ja pääni yläosassa. Yhtäkkiä, menossa kauneushoitolalle, joka koskettaa väriä, pysähtyi, että olen vain hauskaa, kun sain levoton tai tuntui muutoksesta. Se tuli osa säännöllistä huoltoa, kuten hammaslääkärin menossa.

Eikä siinä vielä kaikki. Aloitin myös huomaamatta muutoksia hiusteni tekstuurissa. “Mitkä ovat nämä satunnaiset wiry kiinalaiset nuudelit kaltaiset säikeet tulevat pois päältäni?”

Voi, se on minun hurr!

Osoittautuu, etten ollut yksin tässä. Lukuisat naiset (ja dudes) kokevat muutoksia hiuksissaan noin 30-vuotiaana He ovat valmiita auttamaan hiusten selviytymistä ikäihin liittyvistä muutoksista, jotka tyypillisesti tapahtuu hiuksillesi 30-luvulla ja ylöspäin, suojelemalla sitä rikkoutumisesta, pitäen hiukset näyttävät voimakkaalta, kiiltäviltä, ​​sileältä ja runsaasti.

Uusi neljäs osainen elävä kestokykyinen viiva on nyt saatavilla yksinomaan Ulta Charmissa ja sisältää ajaton esihaponhoito (26 dollaria), ajaton shampoo (28 dollaria), ajaton hoitoaine (28 dollaria) ja ajaton plashing Mousse (28 dollaria).

Kaikki heistä ovat sulfaattivapaa, silikoniton ja värillinen, ja ne sisältävät myös UV-suojelijoita laajentamaan hiusten värin elämää ja suojaamaan hiuksesi vahingoittaen lämpömuotoa ja aurinkoa vastaan.

He ovat kaikki kehittyneet työskentelemään yhdessä osana järjestelmää … mutta tietysti voit kirjoittaa kirsikka valita ja vain käyttää favesia. Olen käyttänyt koko pakettia ja Caboodle maksimaalista vaikutusta, ja se on ollut noin kaksi viikkoa. Toistaiseksi, minun pitkä, värikäsitellään hiukset ovat Feelin ‘.

Selaimesi ei tue videotunnistetta.

Ajaton Famin suosikkin jäsenen on oltava esiasennettu hoito. Olin hieman varovainen siitä aluksi, koska en koskaan käyttänyt ennen shampoo-hoitoa ennen ja en tiennyt mitä odottaa. Useimmiten ajattelin, että se olisi tarpeettoman askel, mutta joo, nyt, kun olen käyttänyt tätä, näen pisteen.

Elävä proof Pre-Shampoo
Oletko koskaan käyttänyt ennen shampooa ennen? Pohjimmiltaan he ovat kosteuttavia hoitoja, kuten hiusten naamioita, öljyjä ja buttereita, joita haet hiuksiin, kun se on märkä tai kuiva ennen kuin hop kylpyyn tai suihkulle shampoo ja / tai tila. Ylimääräinen vaihe lisää loistaa, ja sen odotetaan tekevän ajattomia shampoo ja hoitoaine toimii paremmin.

Käytän sitä hiuksiini, kun se on kuiva, juurista päihin ja anna sen istua ja imeytyä viiden minuutin ajan (tai pidempään, jos haluan). Sitten seuraan sitä ajaton shampoo ja hoitoaine.

Huomasin varmasti hiukset tuntevat pehmeämmän ja tasaisemman, kun käytän esikaista. Se on yksinkertaisempi ajaa minun sormeni hiusteni läpi ilman solmuja, joten mielestäni se on myös vähentynyt rikkoutuminen.

Ja hiukseni väri FRIGGIN “rakastaa ajattomia shampoo ja hoitoaine.

Elävä todiste Ajaton shampoo ja hoitoaine
Olen äskettäin saanut väriäni uudelleen (ah … tuoreet, tummat suklaa ruskeat juuret!) Ja tiedät, miten se on, kun saat ensin hiukset? — how after that first shampoo and conditioning at home, many of the color ends up going down the drain after you rinse?

Hyvin vähän siitä tapahtuu, kun käytän ajaton shampoo ja hoitoaine. Ymmärrän myös täysin, että tuotteet sisältävät myös lämmönsuojaimet ja UV-suodattimet, koska sain stern luennon stylististäni ei kauan sitten sisällyttää tuotteita rutiini, joka tekee molemmat näistä asioista.

Ja sitten on ajaton plashing mousse …

Elävä todiste Ajaton Plumping Mousse
Se on erikoistunut hiusten tiheyteen, joka vain oppinut interwebzista, on hiusten lukumäärä, joita sinulla on neliön tuumaa päänahkaa. Kuten ikä, hiusten määrä neliö tuumaa kohti tyypillisesti laskee, joten korvata kyseinen tappio, plashing mousse volyyristi hiukset, joita sinulla on tällä hetkellä.

Ensimmäistä kertaa käytin sitä, se oli “hellooooooo, kaunis hissi!” Ero oli heti havaittavissa. Minulla on paljon enemmän volyymia paikoissa, joissa minulla ei yleensä ole paljon, kuten juureni ympärillä ja puolivälissähiukset.

Käytän plumping moussea märillä hiuksilla, parhaiten sen jälkeen, kun pääsen suihkusta ja pyyhkeestä kuivaksi. Käytän sitä juurista päähän, keskittyen monet tuotteesta juurillani ja puolivälissä, ja sitten puhaltin hiukset, kunnes se on noin puolivälissä kuivua, ennen kuin se ilmaa kuivaa loput muualta. Sitten käytän suurta tynnyriä curling-rautaa käpertyä päät.

Ja näin.

Yup, hiukset ja kaivaa tämän kokoelman!

Jos olet kiinnostunut, löydät elävän kestävän ajaton linjan nyt yksinomaan Ultaa kauneudella.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. Olen itse asiassa esitteli tämän postin viikolla ennen Connor Claire’n saapumista, niin paras nyt? Joo … hiukset eivät näytä tästä parhaiten, haha. Paras nyt se on … laittaa se lievästi, ei tämä hyvä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post