Avoin kierre: Englanti jakso Piece Edition

Nautin parhaan elokuvan viime yönä, ja pidin siitä niin paljon, että ensimmäinen asia, jonka tein tänä aamuna, aloitti sen jälleen alussa, kun minulla oli kahvia (i “M edelleen Decaf Kick).

Se on kutsuttu kaukana madding-väkijoukosta ja tähdistä Carey Mulligan ja Dude nimeltään Matthias Schoenaerts, jota en muista nähdä ennen, mutta huomaa itse: Pidän nimestä Matthias.

MAINOS

Siellä on juonittelua; Useita rakkauskolmioita; Karitsija sitoutumislahjaksi, joka ei valehtele, jos vankka viljelijä kaatui karitsan ja sanoi: “MERRY ME,” Sanoisin kyllä ​​(olettaen, etten olisi jo naimisissa); Smarmi-sotilas – yleensä kaikenlaisia ​​draamaa. erittäin suositeltavaa.

No, hauska asia on, muutama vuosi sitten en ollut englanninkielinen kausipalat lainkaan, ja mielestäni se oli jäljellä trauma Collegesta. Olin englantilainen suuri ja yhdellä pisteellä otti brittiläisten kirjallisuusluokkien epäselvä määrä. Luiko juuri koko joukko 1800-luvun brittiläistä sytyttää kuukausia, ja sen loppuun mennessä olin niin uupunut, että pysyin poissa kauden palasilta pitkään …

Mutta nyt olen takaisin!

Syytimen Downton Abbey …

Joten, avaa lanka. Minusta tuntuu tekemästä yhtä tänään, koska olen mielessä keskustella. Aiheet ovat valintasi (meidän ei tarvitse puhua englanninkielisistä kappaleista, ellet halua).

MAINOS

Nähdään kommentteissa!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post