Pehmeä loma glam kanssa luumu huulet

Etkö pidä siitä, kun vahingossa syksynä inspiraatiota? Sitä tapahtui, kun törmäsin meikkitaiteilija Mélanie inglessis toisen päivän. Hän on meikkitaiteilija, joka tekee paljon työtä julkkioita, mukaan lukien Olivia Wilde sekä Natalie Portman.

Pidän hänen tyylistä, koska se on pehmeää ja lähestyy, ja ripottele glam.

MAINOS

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pidän Pariisin Jacksonin lämpimän ruskean savuisen silmän.

Ugh, niin hyvä!

Uskot, että tämä meikki olisi helpompaa kuin se on, koska se näyttää niin yksinkertaiselta ja tyylikkäältä, mutta minä dunno … monin tavoin uskon, että yksinkertainen ja tyylikäs on menetelmä vaikeampi kuin täysimittainen, Koska se on vaikeampi piilottaa virheitä. Kuten, sano, jos teet neon ympäristöystävällinen silmä, jossa on hyviä värejä sekä sekoittamista, samoin kuin pariksi se kirkas, kiiltävä kuuma vaaleanpunainen huuli … siellä on paljon tekemistä! Jos fudge jotain, on kunnollinen mahdollisuus, kukaan ei huomaa, mutta äärimmäisen virtaviivainen meikki, kuten Melanie, on lähes nolla tilaa virheelle.

Joka tapauksessa … Mel’s Style vaikutti minuun tekemään tämän pehmeän loman glam silmä näyttää luumu huulilla tänään.

En tunne, että olen täysin “päässyt siellä” tämän kanssa, mutta aion jatkaa sitä tällä viikolla.

Keskeiset tuotteet kuluneet:

Silmät: Mac Art Library Nude Design Yhdistelmä sekä Chanel Eyeshadow Base (kannet sekä alemmat ripsien linjat), Maybelline Tattoo Studio Liner vahva ruskea (liner), se kosmetiikka supersankeroinen ripsiväri (ripset), Chanel Beryl liner (alempi vesiviiva Valitettavasti lopetettu!), Mac Brun sekä Poista Brow Geeli (CRAWS)

Posket: Mac tarjoavat minulle Sun MSF (Bronzer), Closzer Plum Pop (Blush), Laura Mercier CandleGlow (Highlight)

Huulet: Maybelline Superstay Ink Crayon Hyväksyttävä uskallus, Chanel Rouge Coco Gloss vuonna 172

Base: Mac mineralize Timecheck Lotion (Primer), Becca Backlight Primeri Mixed WTIH CoverGirl Trueblend Matte Foundation Tan, kaksinkertainen kuluminen välittömästi korjaus peitevoide keskipitkällä syvällä, Chanel LoosePowder in 40 Dore

Throwback Tukos

OK, oletko kuullut lizzon sekä Cece Penistonin naudanlihaa? Ilmeisesti CECE (ja muut musiikkiteollisuuden ihmiset) uskovat, että lizzo tarkoituksella hyödynsi linjaa CECE: n laulusta, lopulta. Sekä hän ei koskaan hyvitetty CECE: lle.

Draama äidillesi!

Kaikki tämä on todettava, että olen siitä lähtien tarkistanut tämän tarinan, olen kuunnellut paljon 90-luvun kodin musiikkia en ole kuullut vuosina viime aikoina, samoin kuin olen ollut tuntuu.

Muista tämä yksi?

Tämä oli minun hillitseni takaisin päivässä. ?

Ja tietenkin CECE: n lopulta!

LOL. Täysin #dotingmyself, mutta pidän tanssimusiikista? Tästä aikakaudesta.

MAINOS

Muissa uutisissa on sataa vaikeaa koko ajan tänään. Jos sataa (tai lunta), missä olet liian, aja varovasti! Sekä pysyä kuivana!

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post